TUINAANLEG

Aan de slag

Als je je thuis voelt bij het ontwerp van FeelGood Garden en de offerte is goedgekeurd, leggen we samen een datum vast waarop we aan de slag gaan. Met een duidelijk plan van aanpak natuurlijk. Daarin staat puntsgewijs vermeld wat er allemaal staat te gebeuren. Dus ook daar wordt goed over nagedacht. Net als over de bodem. De bodem is namelijk de basis van jarenlang genieten en daarom nemen we die flink onder de loep. We kijken naar de PH-waarde, de afwatering en het aanwezige organisch materiaal. Als het nodig is, laten we een bodemanalyse maken. Is de bodem op peil? Dan is de fundering gelegd.

Hoe gaan we te werk

In overleg met de opdrachtgever worden de volgende werkzaamheden verricht. De tuin wordt ingemeten en leeggehaald. De grondwerkzaamheden worden uitgevoerd, beregening en bekabeling worden aangelegd. Dan volgt de eventuele vijver, schutting, tuinhuisje en de bestrating. Als laatste worden planten en bomen op de juiste plek geplant.

FeelGood Garden: letterlijk en figuurlijk groen

Wij werken met duurzame materialen. Dat kan ook niet anders, want bij FeelGood Garden draait het niet alleen om harmonie, maar ook om het natuurlijk evenwicht. Een tuin die op een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde wijze is aangelegd.