TUINONDERHOUD

Zorgen voor je tuin

Een mooie tuin krijg je niet vanzelf. Daar moet je aandacht aan schenken en energie in stoppen. Het draait dus gewoon om investeren. Voor de één vanzelfsprekend, voor de ander een opgave. Maar zelfs als je vol overgave tuiniert, is deskundig onderhoud op zijn tijd geen overbodige luxe. Dan behoudt het groen namelijk zijn waarde. De waarde van rust en harmonie.

Voel je goed in je FeelGood Garden

Daarom houden de hoveniers van FeelGood Garden contact met hun klanten. Met zowel liefhebbers van tuinieren als mensen die zonder zwarte handen van hun tuin willen genieten. Zo weten we of alles nog naar wens is, of de tuin goed groeit en bloeit en of het evenwicht niet is verstoord. Onderhoud is namelijk meer dan alleen het gras maaien of een haagje snoeien. Wij controleren ook of de energie nog in balans is, of de planten nog in de juiste stand staan en goed aanslaan. Want een kleine verandering kan grote gevolgen hebben voor het evenwicht in de tuin. Bovendien komt de FeelGood Garden met de juiste aandacht helemaal tot zijn recht. En dat voelt goed.

Flexibel

Als je graag tuiniert, kun je al heel veel zelf doen. Voor de grote dingen kun je onze deskundige hulp inroepen. Zeker als het om zwaar werk gaat. Natuurlijk zijn er ook mensen die genieten van hun FeelGood Garden maar die niet van tuinieren houden. Een onderhoudscontract is dan een optie. En omdat wij flexibel zijn, hebben we die in allerlei soorten en maten. Voor liefhebbers van tuinieren en tuinliefhebbers zonder groene vingers. Want overal is een oplossing voor. Zo zorgen we samen dat het groen zijn waarde houdt.